www.debvanbavel.nl
Valuta:
heren t-shirts,dames jassen,dames jurken,heren truien,dameskleding online
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Retourneren & Terugbetalingen

1. Retourneren:

Onze website is trots om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteitsproducten. Als u echter niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, moet u het binnen 30 dagen na de besteldatum op uw factuur terugsturen voor een terugbetaling. Voltooi het retourformulier dat bij uw zending is opgenomen, waarbij de reden voor het retourneren wordt vermeld als "Item niet gewenst". Verzend dit bij uw aankoop, in de originele verpakking, met het Retouradresetiket dat bij uw zending is opgenomen.

Zodra we het geretourneerde item ontvangen met kennisgeving van uw annulering van deze bestelling, zullen we de aankoopprijs voor dat item terugbetalen. Wij vergoeden niet de normale verzendkosten van het artikel, tenzij we het artikel per ongeluk aan u hebben geleverd (een 'onjuist' item) of als het item beschadigd of defect is.

Als u van de website kocht en ontevreden bent door een fabrieksfout, en het is meer dan 30 dagen vanaf de aankoopdatum, laten wij maximaal 6 maanden vanaf de aankoopdatum het terug voor een vervanging. Houd er rekening mee dat u in dit geval een vervanging van uw keuze van gelijke of mindere waarde biedt, die beschikbaar is op onze website in uw maat. Als u niet op de website kocht, sturen we uw bestellinggegevens door naar de juiste klantenserviceverlener. Als u nog vragen heeft met betrekking tot het retourneren of ruilen van goederen, neem dan contact met ons op. Zorg ervoor dat u uw naam en orderbevestigingsnummer bevat.

2. Terugbetalingen:

Wanneer u uw artikel terugstuurt naar ons, zullen we het geretourneerde item inspecteren en verwerken en u dan via e-mail van uw teruggave informeren. U kunt binnen drie weken na ontvangst van uw retourzending een terugbetaling verwachten in dezelfde vorm van betaling die oorspronkelijk voor aankoop werd gebruikt. Als de terugbetaling niet binnen vier weken van de dag dat u ons uw retournering heeft verstuurd, kunt u contact opnemen voor meer hulp.

3. Hoe terugbetalingen worden berekend:

Items teruggegeven omdat ze beschadigd, defect of onjuist zijn Als u een artikel retourneren als gevolg van een fout van onze kant of in overeenstemming met ons retourbeleid, omdat het beschadigd of defect is, betalen wij de bezorgkosten die zijn opgelopen bij het verzenden van het artikel naar u en betalen uw kosten om het terug te sturen naar ons door uw retourkosten te retourneren.

Onze website controleert alle artikelen die zijn beschadigd of defect. In het geval dat wij geen fout vinden, behouden wij ons het recht voor om u te betalen voor het item / s en onze kosten en kosten van u te herstellen.

Onze website stuurt u alleen een vervanging voor een beschadigd, defect of onjuist item zodra u het artikel teruggestuurd heeft aan ons en we hebben ontvangen en gecontroleerd.

Let op: Defecte artikelen moeten binnen 6 maanden na aankoop aan ons worden verzonden.

Terug