www.debvanbavel.nl
Valuta:
heren t-shirts,dames jassen,dames jurken,heren truien,dameskleding online
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Uw Privacy Rechten

Dit privacybeleid beschrijft uw privacy rechten met betrekking tot onze collectie, gebruik, opslag, delen en bescherming van uw persoonlijke gegevens. Het geldt voor de website en alle gerelateerde sites, applicaties, services en tools waar dit beleid wordt verwezen, ongeacht hoe u toegang hebt tot of gebruikt, inclusief mobiele apparaten.

U kunt een samenvatting van dit privacybeleid bekijken op onze pagina met betrekking tot privacyoverzichten. Meer gedetailleerde informatie over onze privacypraktijken is beschikbaar

De website is een licentiehouder van het TRUSTe Web Privacy Programma. Als Customer Support uw privacy-gerelateerde vragen niet kan beantwoorden, gebruik dan het TRUSTe Watchdog Dispute Resolution Process.

Kinderen Privacy

De website is een algemene publiekwebsite, en het en zijn gerelateerde sites, applicaties, services en tools zijn niet bedoeld voor kinderen jonger dan 13 jaar. We verzamelen geen bewuste persoonlijke gegevens via onze websites, applicaties, diensten of tools uit gebruikers in deze leeftijdsgroep.

Verzameling van persoonlijke informatie

U kunt onze sites bladeren zonder ons te vertellen wie u bent of onthult welke persoonlijke gegevens over uzelf zijn. Deze informatie is alleen gekoppeld aan uw account als u zich aanmeldt als een geregistreerde gebruiker. Als u zich voor een account aanmeldt, geeft u ons uw persoonlijke gegevens, en bent u niet anoniem voor ons. Als u ervoor kiest om ons persoonlijke gegevens te verstrekken, stemt u in met de overdracht en opslag van die informatie op onze servers in de Verenigde Staten.

Wij verzamelen de volgende soorten persoonsgegevens om u te voorzien van en toegang tot onze sites, applicaties, diensten en hulpprogramma's en om ons te helpen uw ervaring te personaliseren en te verbeteren:

Informatie die we automatisch verzamelen: Wanneer u onze sites bezoekt, gebruik onze applicaties, services en tools, of interactie met onze advertenties of inhoud, verzamelen we automatisch informatie die door ons computer, mobiel apparaat of ander toegangsapparaat naar ons wordt verzonden. Deze informatie wordt alleen persoonlijk geassocieerd met u als u zich aanmeldt als geregistreerde gebruiker, en omvat maar is niet beperkt tot:

Informatie die u ons geeft: Wij verzamelen en bewaren alle informatie die u op onze sites invoert of u verstrekt ons in de context van het gebruik van onze sites, applicaties, services of tools. Dit kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

Informatie uit andere bronnen: Wij kunnen aanvullende informatie over u van derden ontvangen of verzamelen en toevoegen aan onze accountgegevens. Dit kan, maar niet beperkt tot, demografische, navigatie-informatie, aanvullende contactgegevens, credit check informatie en aanvullende informatie over u van kredietbureaus of andere bronnen, zoals toegestaan ​​door de wet.

Terug